Sunday

Jacket – H&M // Denim – Neuw Denim // Sneakers – DinSko // Glasses – Na-kd // Bag – Stella McCartney 

Ok, HUR underbar är den här jackan som jag fick med mig hem från Göteborg? Termometern har ju varit nere på nollan idag så det var perfekt att mysa ner sig i den här. Sen kan vi ju diskutera mitt skoval… Brrr. Men visst är de fina? De kommer från Din Sko. Minns inte när jag handlade där senast men de har faktiskt massa fina pjux till en bra peng. Tipstips!

Idag har jag hängt med syrran och hunnit fota och förbereda lite inför veckan. Så skönt när jag hinner med det på söndagar, för i veckorna finns det ta mig tusan ingen tid över till det. Speciellt inte när det blir mört vid typ tre. Grrr, vad bitter jag blir på det! En bloggares största ovän, mörkret! Men vet ni, redan precis innan jul vänder det och blir ljusare igen, hur underbart? 😀 Nu ska ja och mannen äta charkisar och kika på The Killing med Joel Kinnaman, väldigt bra och spännande serie. Tips nr 2 för idag 🙂 Kram på er!

  1. Hej! Jag och sambon har precis blivit klara med renovering på vår lägenhet. Har idétorka på hur man kan inreda hallen. Har du tips på möbler som man kan inreda med?
    Fin blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..