Perfect Duet

Jacket – Loavies // Pants – Gina Tricot (adlink) // Sneakers – DinSko

God kväll fina ni! Åh vad jag gillar den här jackan från Loavies! Tycker att det är så tråkigt när man inte kan bära skinnjacka på hösten och vintern men den här blir ju faktisk som en, fast mycket varmare och mysigare. Eller hur? 🙂 Och byxorna! Hur sköna och fina? Som att gå runt i mjukisar!

Precis hemkommen från jobbet och sitter och lyssnar på Perfect Duet, Ed Sheeran och Beyoncés senaste duett. Jag älskade låten från början och trots att den spelas överallt hela tiden har jag inte tröttnat på den. Och så kom den tillsammans med Beyoncé!!! Jisses alltså, det kan ju typ inte bli mycket bättre! Och på tal om duetter med Beyoncé, HUR grym är inte hennes och Eminems senaste låt? Gooosh vad bra den är. Om ni missat den, in och lyssna här!

    1. Tack snälla! Såg att den var slut i lager och minns inte vad den kostade, men runt 1 500 kr tror jag. Tack snälla 🙂 På den här bilden har jag extensions och har haft på några fler bilder men i vanliga fall har jag inte det 🙂 Om du menar hur jag tar hand om mitt eget hår så tvättar jag det var tredje eller varannan dag, gör inpackning någon gång i månaden, återfuktar med olja från Moroccan Oil efter varje dusch. Försöker föna så sällan som möjligt, plattar det aldrig men lockar det kanske en gång i veckan 🙂 När det gäller löshåret så har jag bara haft i det på några bilder så där har jag tyvärr mina tips ännu 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..