Amaryllis

God kväll! Här har vi precis slängt ihop några matlådor till veckan. Så skönt att ha det fixat! Det fick bli lax och potatis med citronsås och lite bladspenat. Sååå gott! Vi har fullt ös med stylingar, tömningar och fix på lagret nu innan jul så det är viktigt att fylla på med energi om dagarna 🙂 Nu ska jag beta av mejlen innan jag slänger mig på soffan framför Wahlgrens Värld och njuter av mina amaryllis som jag köpte till helgen. Så magiskt fina! Var ju även en sväng på Cervera i helgen också och fick med mig två ljusstakar från Stoff att fylla på min samling med. Visst är de så fina att bara bygga på fler och fler? Jag älskar dem! Ha nu en underbar måndagskväll så hörs vi snart igen! Kram, E 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..