Flower Power

Inlägget presenteras i samarbete med Gina Tricot och innehåller annonslänkar

Set from Gina Tricot – Blazer – here // Pants – here (ad links)

Jag tror typ att jag dör lite på det här setet!!! Det är bara sååå fint!! Längtar redan till våren då jag kan bära det utan jacka över. Lika fint att klä ner med sneakers som att klä upp med klackar. LOVE! Gina har verkligen fått in så otroligt mycket fint den här hösten. Jag får liksom inte nog!

Hej söndag! Trots att det blev en sen kväll igår var jag uppe på benen rätt tidigt, gjorde mig iordning och begav mig mot syrran för att hon skulle hjälpa mig att fota till några samarbeten. Tänk vilken underbar syster som ställer upp för mig i ur och skur! Så himla bäst är hon <3 Vi hann även med lite julfika framför Vinterstudion, så mysigt. Sedan åkte jag hem till min man, vi lagade lite mat, han hjälpte mig att fota ytterligare samarbeten (bäst är han också!), sedan tog vi tag i massa tvätt och nu sitter jag här och betar av lite jobb. Tänkte runda av nu så jag får lite tid på soffan med mannen min innan en galen vecka drar igång. För jisses vad jobb vi har den här veckan, men mer om det imorgon! 🙂 Kram och trevlig söndagskväll på er <3 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..