Keep me warm

Faux Fur – Loavies // Denim – Gina Tricot // Sneakers – Superga (adlinks)

God kväll! Okej, HUR mysig är min nya fuskpäls från Loavies? Den är verkligen den mjukaste och gosigaste jag någonsin klämt på. Lite otippat att jag bär lila, inte riktigt min favoritfärg, men det är ju årets färg så det gäller ju att hänga med 😉 Nej, men just den här lila tycker jag var riktigt fin faktiskt! 🙂 Såg att den var på rea nu, dock slutsåld, men vem vet, den kanske kommer in igen.

Alltså den här helgen hörrni, vi har fått så ofantligt mycket gjort! Rensat garderoben, rensat skafferiet, sorterat om i kök och garderober, tvättat 8 tvättar, slängt ur granen och plockat ner det sista av julen (så skönt!), städat lägenheten och lagat matlådor. Utöver detta har jag hunnit jobba lite, hänga med syrran, träna och fota några outfitbilder. Helt galet hur man kan hinna med vissa dagar och vissa dagar känns det som att man inte gjort någonting. Känner mig dock inte särskilt utvilad inför en fullproppad jobbvecka men en dag i taget så ska jag nog ta mig igenom det 🙂 Nu ska jag och mannen slänga på ett avsnitt av Black Mirror. Sjukt intressant serie faktiskt! Kram på er <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..