VACAY YAY!

God kväll mina fina! Hoppas att ni haft en härlig vecka 🙂 Här rullar dagarna på som vanligt och den här veckan har varit riktigt hektiskt och effektiv på jobbet så det känns väldigt skönt och välbehövligt med helg 🙂 Vet ni vad jag och mannen gjorde igår? Vi bokade en resa till Teneriffa! Vi åker om knappt 6 veckor och det ska bli så magiskt att komma iväg och se lite annat. Lite andra färger, är så trött på det här grå som varit här hemma alldeles för länge. Det är väl inget superväder på Teneriffa såhär års dock, men det ska ändå bli härligt att få vara lite ledig, strosa runt och ta dagen som den kommer 🙂

Så nu vill jag sjävklart höra om någon av er varit på Teneriffa? Vi var ju där förra året men hade ett ganska fullspäckat schema då så vi hann inte med att se jättemycket. Så jag skulle bli så glad om ni kom med lite härliga tips på stränder, restauranger och andra saker vi inte få missa 🙂 Kram på er! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..