Home office

 1. here // 2. here // 3. here // 4. here (ad links)

Ååh jag är så sugen på att fixa ett litet kontor här hemma. Jag sitter ju en hel del och jobbar här hemma vid datorn utöver mitt ”vanliga jobb” eller vad man ska säga och jag sitter så himla dåligt vid köksbordet. Det vore så skönt att få till ett space där jag bara sitter när jag jobbar. Vi skulle få plats med det i sovrummet, men då jag ofta sitter uppe sena kvällar är det inte optimalt då vi är två i hushållet 😉 Men jag kom på att vi faktiskt har en liten yta i vardagsrummet som jag inte riktigt hittat någon funktion för, men så satt jag häromdagen och kikade på den ytan och insåg att den är perfekt för ett litet, litet kontor!

Så nu har jag börjat bygga ihop ett litet kontor i huvudet och här ovan ser ni ungefär hur jag tänker. Det kommer bli väldigt enkelt, men vore så skönt att inte sitta vid matbordet eller i soffan när jag ska jobba. Vet inte om jag kommer gilla att ha det i vardagsrummet dock, men om jag inte testar så vet jag ju inte. Eller hur? 🙂 Så det får bli nästa lilla projekt här hemma. Sedan jag började med mitt jobb har jag knappt haft ork eller tid till att fixa här hemma men nu börjar jag hitta lite inspiration och ork igen. Nästa projekt får bli vår hall, men det får bli ett annat inlägg för det. Nu ska här sovas! Natti natti <3 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..