Thursday

God kväll mina godingar! Hoppas att ni har haft en härlig torsdag :) Det här superfina setet som jag bär är faktiskt från KappAhl. Det kan man inte riktigt tro, skriker ju inte KappAhl precis men det är verkligen så fint! Har fått massa komplimanger för det. Finns att klicka hem från deras hemsida och i utvalda butiker.

Är helt slut efter en tuff dag på jobbet då vi har stylat två lägenheter idag, varav en av dem hade vi fått fel nyckel till så vi hamnade efter rejält i tidsplanen, men vi löste det ändå tillslut. Var inte jättepeppad på att ta mig till SATS för ett Indoor Running-pass även om jag förstod att det var precis det jag behövde. Klappar mig själv på axeln för att jag tog mig dit ändå. Viktigt att peppa sig själv ibland, det får man inte glömma bort 🙂 Nu ska jag krypa ner i sängen framför en serie. Imorgon är det redan fredag igen, så galet men sååå skönt!! <3 Kram, E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..