Yava

HUR fin är vår nya lilla taggiga ask här hemma? Vi använder den när vi stylar ibland och jag har varje gång känt att jag vill ha en likadan hemma och nu är den min. Sjöborren kallar vi den! För visst ser den ut som en? Tycker den passade in alldeles utmärkt här hemma 🙂 Finns att klicka hem här (jag har den stora)

God kväll fina ni! Long time no see, som vanligt. Gaah, blir galen på att jag inte hinner uppdatera mer. Tänker varje vecka, att DEN HÄR veckan ska jag hinna med bloggen och så har jag tänkt i ett år nu ungefär. Hahaha, så ja, det går ju sådär… Önskar verkligen att jag hade en eller två extradagar varje vecka. Men på Instagram är jag lite mer flitig iaf och vem vet, snart kanske jag hittar en bra rutin för bloggen också. Jag är iaf så glad för att ni fortfarande orkar kika in här varje dag <3

Nu ska jag joina mannen i köket. Vi har precis varit iväg och storhandlat (yes, vår nya rutin!) så skönt att slippa springa och småhandla var och varannan dag. Hur gör ni, brukar ni storhandla? Eller handlar ni lite då och då istället? 🙂

  1. Vi brukar försöka storhandla, men ibland blir det små inhopp i affären ändå. Skönt ändå med storhandling, älskar det!
    Och älskar din blogg. Även om uppdateringen är sisådär ibland så är dina inlägg alltid välskrivna och fina. Hellre det tycker jag 🙂

    1. Samma här! Det är nog svårt att komma från de där småhandlingarna helt, men ja, superhärligt med storhandling. Slippa tänka på det i veckorna 🙂 Åh tack snälla för din fina kommentar! Det gjorde min dag. Blir så himla glad att du uppskattar mina inlägg 🙂 Tack! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..