Home Office

Chair – ELLOS // Table – IKEA // Coffee Cup – Lagerhaus // Calendar – Lagerhaus (ad links)

Sådär, nu börjar mitt lilla hemmakontor bli klart. Jag var ju lite osäker på vart jag skulle ha det och om det skulle kännas fel att ha det i vardagsrummet. Men måste säga att det känns som att det var en självklarhet att det skulle vara ett kontor på den här lilla ”döda” ytan. Innan hade vi bara en tavelvägg där som jag visade för er här 🙂 Så det var jättesmidigt att få till ett kontor utav det. Jag tog bara bort nedersta hyllan, köpte en skiva och ett underrede och vips så hade jag ett litet hemmakontor. Ångrar jag mig en dag är det bara att sätta tillbaka hyllan och plocka undan bordet. Smart va? 🙂 Är så nöjd! Ska försöka få in lite grönt med på den lilla ytan som finns annars är det ganska klart 🙂

Så mycket skönare att ha en avskild plats för jobb. För trots att jag är iväg på mitt ”huvudjobb” hela dagarna så blir det måååånga timmar som läggs på mitt jobb som bloggare och influencer. Superkul verkligen! Försöker hitta någon balans bara, så det inte blir jobb varenda vaken timme. Och det här tror jag är en bra början, att försöka jobba enbart när jag sitter där 🙂 Hoppas att ni får en fin söndag allihop! Kram, E 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..