See you in April Paris!

Ååh jag är sååå taggad på den här resan!!! Min syster har precis fyllt 30 och i present fick hon en resa till Paris av mig och mina föräldrar. Så igår bokade vi!! Vi får nästan fem dagar där och både jag och Sophie har redan varit där ett par gånger så vi ska bara strosa runt, äta gott, dricka massa kaffe, äta långa frukostar och miljarder croissanter och fira med bubbel såklart!! Inte någon stress med att springa runt och titta på alla sevärdheter, utan nu kan vi bara strosa runt och andas in Paris. Lovely! Ska bli så kul att få åka bara jag och syrran. Så längesen sist! Nu har vi ju varit där några gånger men vill ändå ha era bästa Paris-tips såklart! Gärna tips på lite härliga restauranger :) Hit me!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..