Sunday

Blazer – Loavies // Pants – H&M // Heels – FeetFirst 

Heeej finaste ni! Hoppas att ni har haft en toppenhelg! Det har jag haft, eller ja, i lördags låg jag ganska sliten på soffan hela dagen efter en galen födelsedagsfest för en kollega. Men idag har jag varit lite mer produktiv. Ätit frukost med tjejerna, fått massa jobb gjort och hängt med min fina Beccis. Vi hann knäppa massa bilder och ta igen lite tid. Så längesen vi sågs sist! Som tur är ses vi på onsdag igen 😀 Jag hade tänkt ta en lugn söndagskväll men jag har suttit med ett samarbete som ska in idag och det tog lite längre tid än räknat så där försvann min söndagskväll. Kanske hinner med ett avsnitt av Younger nu innan jag somnar men sen måste jag sluta de blå så jag orkar med jobb imorgon 🙂 Då ska vi styla en stor tvåa på Söder. Vi hörs snart igen! Natti natti <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..