Överlevarguiden #38

Att starta dagen. Vi flyttade ut från vårt kontor i Uppsala i januari, i samma veva som vi flyttade till Söder. Vi skulle inte resa runt lika mycket, utan sitta stilla om dagarna och därmed kunna disponera tiden som vi ville. Platsen också. Bilden vad att caféer skulle bli vårt kontor. Kanske skulle vi bli stammisar.

Jag har under de senaste åren tränat ca 5 dagar i veckan för mitt psykes skull, och jag har mått bra av det. Men istället för att träna efter jobbet så la jag in passen på lunchen. Härligt, tänkte jag.

Vet ni? Det fungerade inte alls. Jag har gått upp kl 9, suttit kvar i pyjamasen till 11.15, dragit på mig träningskläderna, tränat 12-13, varit hemma 13.30, käkat till 14 och sedan varit startklar med dagen kl 15.00. Och sen var motivationen borta, för alla andra slutade vid 17. Så jag satt av resten av timmarna efter middagen, iklädd pyjamas.

Hela dygnet blev, för att tala klarspråk, fucked up. Och det är inte så konstigt. Jag la in en rutin som sköt på alla andra.

Min slutsats, och därmed veckans överlevarguide: se till att din morgon är en morgon. I backspegeln hade jag kanske kunnat kliva upp vid sju och duscha trots träningen några timmar senare. Men helst ska jag nog inte träna mitt på dagen. Faktum är att jag ska dra ner på det hela. Mer om det i ett annat inlägg.

/S

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..