Tempo

Wow vilken dag vi hade igår. Den började med att vi med ett glatt humör (för en gångs skull?!) gick genom ett regnigt Uppsala till ett morgonmöte vi hade bokat in kl. 08.30. Mötet blev ett riktigt power-möte som handlade om ett projekt vi håller på att starta, en nationell modell baserad på våra samtalsgrupper, för att förebygga psykisk ohälsa bland unga som faller mellan stolarna. Just nu är det ingenting vi kan prata om jättemycket, men det är SÅ spännande. Går det som vi tänkt så är det det vi kommer pyssla med i framtiden!

Efter mötet kom vi till kontoret och gjorde varsin kopp kaffe. Så hör jag ”DET ÄR UTE!!!!” inifrån kontoret. ”DET” i den här meningen var alltså den här bloggen. HUR KUL??!!? Vi är så peppade att få den här chansen och vi hoppas att ni är lika pepp på att följa oss. Vi har ju aldrig bloggat förut, men ser verkligen fram emot att lära oss allt. Tills dess får ni gärna kommentera och säga till hur vi ska förbättra oss. Kom med tips och konstruktiv kritik så lovar vi att göra vårt bästa.

Här ser ni Siris reaktion på släppet. Representerar även en ganska bra bild över hur vi hanterar stora händelser i våra liv också, jag skrattar och fattar ingenting och Siri blir obehaglig, haha.

Mitt i allt detta tog vi tåget till Stockholm för en föreläsning i Gröndal kyrka. Det gick jättebra och vi var fortfarande lite höga på livet.

Vi kom hem runt 17.00 och då tog jag mig en riktig långdusch (i min studentdusch på 1kvm). Dessutom smorde jag in mig med brun utan sol som det lilla bleka aset jag är. Vi ska nämligen på vårbal på lördag, KUL!!!

Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..