Att köpa lycka (i alla fall för stunden)

Hej lovers!

Jag inhandlade lite (mycket hehe) smink här om månaden och förra veckan damp det ner i brevlådan. Märket är colourpop och dessa liquid lipsticks skulle jag rekomendera framför alla andra. Jag har testat alla olika finishes (de finns i matt, satin och gloss) och är ÖVERRUMPLAD av den matta formulan som varken torkar ut extremt mycket eller försvinner.

Jag testade också att köpa en highlighter, några ögonskuggor och två eyeliners köpet till ära. Har inte hunnit använda allt ännu, men återkommer med tankar och tycke. Det enda negativa med detta köp var att jag förväntade mig en relativt lite faktura, eftersom att produkterna är billiga i sig. MEN när jag står där i kassakön och sätter över pengar från sparkontot till köpekontot (hehe) så kommer tullen och knackar mig på axeln (typ). 300 SPÄNN I TULL!?!?!!! det är orimligt, när produkterna och frakten tillsammans kostade lika mycket.

Nåväl, jag fick dubbel lycka när jag hade fått med fyra läppstiftsprover i kitet. Tacka fan för det, va. Den som säger att pengar inte kan köpa lycka (eller i alla fall lite lugn och ro för minuten) har uppenbarligen inte fått paket proppat med smink. KAN en kvinna få. Tack.

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..