Att hinna kissa

För någon timme sedan ringde Nea mig. Nea driver tillsammans med Shaimaa den fantastiska podden Tonårshat som vi producerar, men Nea är också lillasystern jag aldrig fick. Hon ringde för att kolla hur jag mådde. ”Enligt snapchat var du ju så full igår, jag måste hålla koll på dig!” 

Nea

När vi hade lagt på insåg jag att vi hade pratat i 17 minuter. För någon vecka sedan hade det knappt gått. Jag har varit tvungen att avbryta alla telefonsamtal för att jag inte har hunnit. Jag har fått ställa in toalettbesök för att möten dragit in på tiden, jag har försökt peta i mig lunchen när jag småsprungit och varje minut på tåget har jag effektiviserat med jobbsamtal. Och helt plötsligt så la sig ledighetslugnet. Det kommer inte längre finnas diskberg som odlats i två veckor (har nyligen fått lära mig att även vinslattar möglar).

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över den här bilden. Minns att jag denna dag inte hann duscha eller byta om utan tänkte att jag gör det efter frukostmötet. Tror ni jag hann det? Nej, jag hade pyjamaströja på mig under en skjorta jag hittade när vi senare träffade en politiker…

Emma har åkt ut till sitt sommarställe (vet att hon är bakis på två håll så att säga). Jag har sovit ut, städat och tvättat håret. För första gången på länge så kändes det skönt att vara själv. För jag vet att jag inte är ensam. Jag har till och med en lillasyster som följer upp min snapchatstory.

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..