Glammigt ish

Hej hej hemskt mycket hej!

Idag har jag gjort…. AAAbsolut ingenting. Eller egentligen både tvättat håret, städat och sorterat papper, men allt har jag gjort i pyjamas. Jag har inte ens lämnat rummet ännu. VÄLBEHÖVLIGT kan jag känna. Sirpan vet jag, har flängt till stockholm fram och tillbaka. På tal om olika sätt att vila. Nåja.

Klockan är i skrivande stund 20.14 och jag väntar färdigsminkad på att Sorp ska entra mitt rum. Tisdag i Uppsala på sommaren betyder nämligen (oftast) sommarklubb på Snerikes nation – bryggan. Haha, känns så konstigt att så explicit skriva ner ”snerikes nation” eftersom att vi här bara slägnger oss med ”snärkan”, ”bryggis” eller ”nation” uttalat ”nejshön”. Vad gör man ej för att ni icke-uppsalisar ska förstå. Bryggan är i alla fall den enda naionsklubben som är öppen på sommaren, vilket brukar resultera att alla man vill träffa, samt INTE vill träffa finns där. Som en kär klassreunion utan det ”kär”a.

En glammig puss-blogg-bild vägs upp av en smutsig spegel och bara fötter

Vad tycker vi förresten om dessa pixliga mobilbilder? hahaha, oh well, har bättre för mig än att sitta i timmar och redigera bilder bara för att ni ska se dem. What you see is what you get tänker jag.

Hoppas ni mår så bra ni bara kan! Ni förtjänar det <3

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..