Hjälp oss!

Hejhej hemskt mycket hej boys and gals and allt däremellan!

Vi har ju poddat sedan oktober 2014 – det vill säga orimligt mycket. Vi började också om för ett litet tag sedan så att ni nya följare också skulle hänga med i jargongen, fatta vilka vi var och vad vi gör. Förutom podden där det känns som att precis ALLTING har sagts så har vi ju också alla andra sociala medier. När vi fick den här bloggen blev vi ÖVERlyckliga, men samtidigt superrädda. Hur bloggar man? Vad skriver man? Vad vill ni ha? Men så tänkte vi att vi hittills har vunnit på att bara vara oss själva och helt skita i vad vi ”borde” lägga upp, hur ofta, när osv osv. Nu behöver vi dock hjälp.

Vad VILL ni se? Vill ni att vi kör en mer ”ihopslagen” insta och blogg? typ att instagramen bara är som ”reklam” från oss själva för bloggen? Vill ni ha mer personligt? mindre personligt? mer vardagsliv? Fler texter, debatter, åsikter eller vloggar? Mer inspo?

SHOOT!! Vi är här för att behaga er. Typ.

PUSS

/E

  1. Mer outfits!!!!!! Älskar era stilar! Emma du är en stor inspiration när det kommer till kläder, mode och skönhet 😀 sen är det alltid kul att läsa krönikor tycker jag, som en liten novell om något ni varit med om eller ett fint minne ni vill dela med er av. Vloggar och mer vardagsliv – JA TACK!!! Man får som aldrig nog av er <333333333 puss och kram!

  2. Det är verkligen så skönt att ni just inte tänker för mycket på vad ni ”borde” lägga upp! Det är fantastiskt att ni är så personliga, det är verkligen de inläggen som betyder och hjälper i alla fall mig väldigt mycket, så fortsätt med det!! Det är också väldigt intressant att höra era åsikter om saker och ting också såklart!!
    Ni är fantastiska!!❤️❤️❤️❤️

  3. Hej! Ni vinner verkligen på att bara vara er själva och inte fundera för mycket på vad ni borde lägga upp! Det skapar en väldigt naturlig känsla på något sätt, och det blir lättare att relatera! Sedan tycker jag att era personliga inlägg är det som betyder och hjälper mig bäst, så fortsätt med det!!
    Ni är fantastiska!!❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..