Veckans schema

Måndag

Måndag

Kontorsdag! Emma har tagit en välförtjänt sovmorgon efter helgens bröllop och jag har varit hos psykologen. Det är mycket planering och avstämning som gäller. Mycket strategisnack- vad ska vi lägga vår tid på? Jag har framtidsansvaret och Emma nutidsansvar, hon fokuserar intern och jag externt. Och så poddar vi!

Tisdag

On tuesdays we röntgar buken. I alla fall jag. Emsi får sova igen men sedan fortsätter kontorsarbetet. Tråkigt men nödvändigt, DOCK blir det avskedsfest på kvällen för en kompis.

Onsdag

Nea och Shaimaa från Tonårshat kommer hit och lägger upp sin egen strategi inför säsong två med vägledning av mig. De kommer få träna på pitch, öva på att ringa annonsörer och självklart ska de hela tiden boosta sig själva och vägra ta någon skit. Det de inte vet är nämligen att dessa annonsörer kan vara riktigt skeptiska på beställning av mig och Emma.

Torsdag

Vi börjar dagen med en föreläsning för en lärarkår på en gymnasieskola i Uppsala. Sedan har vi återträff för det lilla sommarkollot vi anordnade i juni för ungdomar som fick komma hit och prata psykisk hälsa i tre dagar. Ska bli så mysigt att få bunkra upp med fika och kramas igen.

Fredag

Gröna Lund! Vi bjuder, tillsammans med Rädda Barnen Uppsala, 10 stycken tonåringar på en dag på Grönan med oss. Tanken är att de som annars inte har de ekonomiska eller sociala resurserna ska få en möjlighet att skapa en minnesfull sommardag att titta tillbaka på när hösten känns tung. Vi åker vid 9 och kommer hem vid 17.

Minst sagt blandad vecka! Kram från kontorskaoset! /S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..