Danniz

Veckans avsnitt är inte som vilket avsnitt som helst, utan det gästas av mannen, myten, legenden Daniel Redgert!

Vi träffade honom utanför hans lägenhet på östermalm, då han kom springandes från ett hål och stressat sa ”ojojoj förslåt för att jag är sen”. Han var inte sen, han var tre minuter tidig. Vi trodde inte att han var en sådan som bad om ursäkt, om han så var tre timmar sen eller inte kom alls. Vi trodde att han ägde gatorna han gick på och att vi skulle behöva kyssa marken hans små acne-skor nuddade. Vi hade köpt svensk damtidning, se & hör och hänt extra. Vi ville göra allt för att han skulle tycka om oss, och vi tror att vi lyckades!

Hur som helst var han en av de mysigaste personerna vi träffat. Man ville bara slänga sig ner i hans dyra soffa och slänga upp fötterna på marmorbordet som stod framför tv:n. Det såg tungt ut. Men istället satt vi oss ner vid varsin stol runt det runda matsalsbordet och så kunde vi inte sluta prata. Vi hade kunnat sitta där i flera timmar till om han inte hade slängt ut oss pga av att han hetsade till sig en uber för att åka till nästa möte. Vilken jävla människa va. Snäll, trevlig, rak, ärlig och rolig. Allt man kan önska sig med andra ord.

 

I detta riviga avsnitt får ni i alla fall hett skvaller: Har han haft en fling med Oscar Zia? Hur var intervjun med Bianca Ingrosso EGENTLIGEN, var står han i Schulmandebatten och vad fan gör han i ”En natt på slottet”?

MEN vi vill också prata om hans liv innanför och utanför garderoben, om ensamhet och att få sitt hjärta krossat. Har han haft ångest på riktigt eller är det bara vad som förväntas efter att han berättat om sitt liv i en bok? Lyssna på pillerpodden.com eller i närmaste podcastapp!

P.s Gunillan är utkonkurrerad av några andra typiska personer. D.s

/E&S

LOADING..