Mask-tisdag nr 2

Idag är det dags för min utvärdering av den största masken längst upp. Det är ”Earth beauty bubble mask sheet” av TonyMoly, vilket är ett koreansk märke, vilket i sin tur gjord mig EXALTERAD som fan. Koreans hudvård ligger nämligen i en otrolig framkant när det kommer till beauty i världen. Dessutom är det en bubble-mask vilket jag har längtat efter att testa. Har sett så många youtubevideos med tjejer som ser ut som moln i fejjan. Jag har längtat efter att bli ett moln.

Jag glömde tyvärr att ta en ”förebild” vilket är helt värdelöst hahah, men efterresultatet blev ändå helt ok.

LOL skrattade så mkt när jag såg detta. Masken är hur som helst en kolmask som bubblar upp sådär när den kommer i kontakt med syre. Fett coolt!!! Den skulle exfoliera och rengöra på djupet.

När jag hade haft på masken i 5-10 min tog jag av den och så skulle man massera in resterna av det som var kvar i ansiktet. Då blev den som en vanlig ansiktsrengöringskräm bara. Inget spec med det.

När allt var bortsköljt såg huden ut såhär:

Ren absolut! Men helt ärligt skulle jag inte rekommendera den för någonting annat än själva upplevelsen. Den kostade även 75 spänn :S Känner mig hur som helst nöjd över att ha testat min första koreanska mask. På riktigt alltså!

PUSS

/E

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..