Lista: Bananen jag åt naken

TACK OCH LOV börjar september lida mot sitt slut. Det har varit så intensivt på alla plan. Både kroppen och psyket har sagt ifrån och jag har precis börjat komma tillbaka till att jobba, träna och träffa vänner i normal takt. Kanske är det viktigare än någonsin att då faktiskt utvärdera det hela, så här kommer en månadslista.

Månadens färg: Svart. Jag har haft samma två t-shirts om och om igen. Varför tänka färgkombinationer när man kan slippa tänka över huvud taget?

Månadens favorithändelse: I efterhand får jag ändå säga brorsans bröllop. Det må ha varit kaos i hjärnan dagarna innan, men att få stå där som ringbärare när de sa Ja till varandra var ändå mäktigt.

Månadens dryck: R ö d v i n. Äntligen är det socialt accepterat igen att ha blåa tänder.

Månadens detalj: Hahah. Emmas punkt, och hon svarade följande: ”Det lär ju vara den där klamydiasvampen du har fått.” (Hon skämtar, mamma.)

Månadens klädesplagg: Emmas punkt. Men vill inte fråga henne igen. JO, JAG HAR KÖPT ETT PAR JEANS. De går i princip upp till armhålan och sitter som en smäck.

Månadens middag: Kan det ha varit den där yoghurtskålen man hävde i sig efter en ångestattack/ familjemiddagen man ville hem ifrån eller må det ha varit bananen jag satt naken och åt i gymmets omklädningsrum månne? Svårt.

Månadens bästa inköp: Svensk Damtidning som jag gav Daniel Redgert <3

Månadens bästa beslut: De tre dagarna jag lät Emma ta jobbet. Eller, det var nog mer Emmas beslut, men ändå. Det har aldrig tidigare hänt, men kan faktiskt hända igen trots att jag hatar att släppa mina ansvarsområden.

Månadens upptäckt: ÄLDRE KVINNOR. Jag följde med 3 stycken 40-50åringar till en bar (understryker att jag kände dem innan, i alla fall 2 av dem) och lättade mitt hjärta om en knöl i bröstet (också månadens upptäckt) och män. De lärde mig så mycket om sex att jag började anteckna efter ett tag.

Månadens projekt: Att få min pojkvän att köpa blommor till mig på regelbunden basis.

Månadens längtan: Mer skvaller om Odd Spångberg. Flashback ligger i lä fronten nu.

Månadens uppfyllda mål: Lyssna på kroppen. Jag har inte pressat den till något och dessutom har jag blivit bra på att fika. Jag behöver fika oftare och mer.

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..