energisamling

Idag är jag i Stockholm hos mina syskonbarn Alicia och Elián. <3 Ali och Eli <3. Alicia fyller fem år (!!! :´)))) på måndag och därför passar vi på att fira henne på helgen så att så många som möjligt kan komma. Hon är verkligen en person nu, vilket är SÅ konstigt?? Hon har alltid varit en bebis och nu är hon helt plötsligt en rolig karaktär att hänga med??????? det är så mycket kognitiv dissonans med i det.

Hur som helst behövs det, att komma hit i helgen. Jag behöver samla energi inför nästa otroligt intensiva, men roliga, vecka. Dessutom var förra veckan en jävla bergochdalbana. Upp och ner, hit och dit så att säga.

Energin som jag får med Ali och Eli är väl kanske inte kroppslig energi, eftersom att det är som att vara en vallhund och vakta en fårhage att vara med dem, men psyket blir i alla fall fullproppat med livsenergi. Ibland behövs det mer av det för att orka rent mentalt.

Ali har sedan hon var 2 velat rota i min sminkväska, och då var det inte superpoppis bland hennes föräldrar. Sedan dess har hon i alla fall tjatat om att hon vill ha ”barnsmink”, haha jävla geni att paketera önskan i att vilja ha sånt ”som är okej för barn faktiskt ” och nu har de gett upp. Därför har jag ÄNTLIGEN fått spendera mina sista 350 spänn som skulle ha gått till mat, på en frost-sminkpalett. Ojoj, watch out säger jag bara. Hon ska få sminka mig först.

Hoppas ni har en skön/rolig/härlig/aktiv/lugn helg.

PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..