#Swedenfabday

Hejhejhej!!

VILKEN dag vi hade igår!! Vi var nämligen med på #Swedenfabday på Radisson Waterfront. Jag satt med i en beautypanel tillsammans med Camilla Söderlund (hon som startade Beauty and Bullshit på facebook och driver den skitbraiga bloggen http://beautyandbullshit.com/) och ascoola Gabrielle Chellig. Lärde mig massor!! och det är en sådan ära att ens bli tillfrågad av få vara med! Vi snackade bland annat beauty och hur det påverkar vårt psyke.

Vi har typ inga bilder alls, så tog några från veckorevyns instagramstories!

 

Dessutom hade jag och Sirpzon en livepodd i Veckorevyns monter, om beauty, fashion och psykisk ohälsa. Det gick bra! Trots att vi båda var svintrötta och ganska osäkra på vad vi höll på med haha. HÄR kan ni se livesändningen som delades på facebook, för att höra vad vi sa. Tycker det blev ett bra avsnitt!

Efter livepodden var vi helt slut i hjärnorna och tog tåget hem. Det var jättekul att vara där, men det var SÅ mycket folk och SÅ hög ljudnivå, vilket resulterade att jag blev paralyserad ett tag och gömde mig i en trappa med en påse gratis popcorn som jag snodde haha.

 

Här är vi, bossarna.

Idag vaknade jag 12.30, efter att ha lagt mig 21.30 (!!!) och ska bara chilla järnet. Ska dammsuga, lägga en ansiktsmask och äta. Hoppas ni har en härlig söndag!

PUSS

/E

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..