#fabday

Här kommer några bilder från i lördags på Fashion and beauty day som veckoreyn är med och gör. Det är även det dagens podd kommer ifrån! Förutom att jag satt i beautypanelen gjorde jag och Sirp en livepodd där vi snackade skönhet, hur vi förhåller oss till det och hur det påverkar vårt psyke. Ett lite förvirrat avsnitt, med mycket bakgrundsljud, men tycker ändå det blev intrressant! Lyssna på pillerpodden.com eller i vilken podcastapp som helst!

Det här representerar mig så mycket. Ensam, i en soffa, i ett hörn, med mobilen ”casually” upptagen med annat. Hehe

 

 

Här är min reaktion på när Camilla Söderlund (Grundaren av beauty and bullshit för 32:a gången) sa att hon brukar lyssna på poddis

Jag på beautymässa. Observera hållningen

Innan vi entrade scenen!

Det bjöds på prosecco i miniflaska!

KUL, men intensiv dag!! Tänk också på att jag som har peppat för denna dag SÅ länge, varken hade duschat eller bytt kläder från dagen innan. Var på annat håll så att säga. Snygg för att vara ihoprafsad ändå!

PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..