Favz

Det är ganska många som frågar mig vilka jag kollar på, på youtube (eftersom att det typ är det enda jag gör). SÅ HÄR kommer en lista på galz and boiz ni bör följa enligt mig!

Bästa Tati <3 Jag vill vara bästa kompis med henne och ha henne som min moster. Inte mamma, men moster. Hon gör allt det där vi andra inte har råd med (köper smink för 4000:- bara för att testa om det är värt det) och är en hääärlig människa. På det ojobbiga sättet. Hon sprider positiv energi i mitt liv!

S.H.A.N.E D.A.W.S.O.N. Jag skrattar ihjääääääääl mig oftast. Ibland stänger jag av. Men oftast skrattar jag. Han är så gullig med sin pojkvän och sina vänner att man smäller av, och dessutom gör han fantastiska konspirationsteori-videos. punkt.

Den som säger att smink inte är konst borde slå ett getöga på Jordan Hanz kanal. Vilken stjärna hon är. SÅ duktig och inspirerande!!

Kan hon vara youtubes snyggaste kvinna? Japp det kan hon. Dessutom är hon en FANtastisk makeup-artist. Hon får mig att vilja göra läpparna, tatuera brynen och läppformen, endast för att hennes är så snyggt gjort. Men ska inte. Har inte råd :/

Här är den enda som hotar Chloes plats på toppen. Sammy är så snygg och så cool så man inte vet vart man ska ta vägen. Hennes stil vill jag sno rakt av och hennes ögonbryn går inte av för hackor.

Här har vi KUNGEN eller DROTTNINGEN, rättare sagt, av ”the power of makeup”. Nikkie rockar allt. Det är allt ni behöver veta.

Asså. Det här med bakvideos är lite av min guilty pleasure. HUR mysigt är det inte att ligga och titta på det här? mumzzzmysigt.

Kandee var den första youtubern som jag fastnade för back in the days, för sisådär fem (?) år sedan. Hennes svarta hår och perfekta linervinge slog mig med häpnad varje gång hon la upp en video. Dessutom verkar hon ha det största hjärtat på denna jord.

Här är alltså kändisarnas smink-guru. Hon sminkar typ alla inför röda mattan, oavsett vilken röd matta det är. Golden globes, oscars, vmas. Ja, varje gång man vill vara flawless helt enkelt!

Älskar hennes peppiga (hahah lol att jag gillar en peppig människa???) stil och hennes diys. Hennes hår inspirerar mig också i min ”krull-resa”, från plattången till naturligt och frissigt. Inspo!!

Hoppas ni har fått lite inspo av mig nu och att ni låter er själva ligga en hel dag/helg framför datorn med dessa på skärmen. Det ska i alla fall jag göra nästa lediga stund.

PUSS

/Emma

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..