Hemmadag efter krisläge

Här sitter vi i korridorsköket och snor kaffe av Kakan.

Jag har periodvis mått så dåligt i helgen. Rev av fredagsmyset med panikångest, hade smärta i kroppen hela lördagen och grät natten mellan lördag och söndag. Tack och lov blev allt bra till sist, men jag sitter alltid med en känsla av skuld efteråt. Dessutom är kroppen helt svag efter att ha befunnit sig i krisläge. Perfekt med denna lugna vecka med andra ord. Ska försöka träffa lite syskonbarn då de har lov, och sedan simma bort en del ångest.

Till er som också haft en dålig helg: kom ihåg att minnet är selektivt. Har vi mått dåligt så minns vi ofta bara det dåliga, och det som faktiskt var bra kommer bort. Jag försöker därför tänka på att jag skrattat en hel del, och känna tacksamhet över att jag tog mig igenom lördagsnatten och lärde mig något.

Åh vad vi kämpar, hörni. <3

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..