Dessa KAN beauty

Beauty, beauty, beauty. Det är väl ändå ett hjärtas fröjd? Och en hjärnas för den delen också.

Jag är ju lite av en wannabe beauty-kunnig och är väldigt ödmjuk inför att jag kan ca 2% av vad de som faktiskt KAN beauty, kan. Därför är jag OBsesseD av att checka in andras forum, för att plocka lite av den kunskap de har samlat på sig. Jag är som besatt av att bläddra bland sidorna, kolla på bilderna och googlea upp det jag inte fattar. Jag SUGER åt mig, som en liten svampjävel. Jag har därför samlat mina topp 5 bästa beautybloggare. HÄR har ni denna fabulösa lista:

Bildresultat för full on monet

”Trevligt att råkas. Jag heter Emilie och detta är ytterligare en skönhetsblogg på internet. Jag är en nördig typ som hoardar hudvård och paletter som om apokalypsen var runt hörnet och mänsklighetens överlevnad hängde på det. Utöver smink och hudvård lever jag för Netflix-maraton, drunkar i böcker och äger inte ett enda plagg utan katthår på.”

– Allt jag inte är, och allt jag vill vara!!

Bildresultat för killer colours

”Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I’ve been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we’re a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn’t have rules. The only person who decides what’s right or wrong and if you’re wearing it or not is you, and that’s where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way. (…)”.

– Asssssss haha, den här tjejen och hennes ansikte är nästan skrattretande. Kolla ba.

Bildresultat för beautyandbullshit

”Hej!
Bloggen skrivs av mig, Camilla Söderlund, 27 år och bosatt i Stockholm. Jag är en skönhetsentusiast utan dess like med en passion för riktigt bra smink, återfuktande ansiktsmasker, pizza och allt annat beautyrelaterat.
Grundare av Sveriges bästa och mest omtalade skönhetscommunity med 9000 medlemmar, Beauty and Bullshit. (…)”.

– HAR TRÄFFAT HENNE IRL!!!!! och hon är JÄTTEgullig verkligen!!! kände mig som en bebis bredvid henne men även lite som en ängel pga fick träffa henne?

Bildresultat för lipgloss bitch

LipGloss Bitch var Sveriges allra första beautyblogg och har funnits på nätet sedan maj 2005. Bloggen drivs av mig Helena Forsman, och jag ansvarar för alla inlägg som publiceras här.

LipGloss Bitch är en blogg med produktfokus. Jag får pressutskick både via mail och per post. Jag blir också inbjuden till diverse events där företag presenterar sina produkter, behandligar och kollektioner. Många av de produkter som testas och recenseras här på LipGloss Bitch är skickade till mig i syfte att just provas. De åsikter som framförs i inläggen är alltid mina egna. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, men de är en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad och ge mina läsare bra information utifrån mina personliga erfarenheter.”

– Här har ni alltså drottningen, pionjären av beautybloggeri i Sverige. FÖLJ bara. Gör som jag säger bara.

Bildresultat för kakan hermansson

”Kakan Hermansson är feminist, konstnär, programledare, dj, skribent och snart författare. Dessutom hudvårdsnörd och beautybloggare. Intresserad av stil, tex hur juicy kvinnor ska få plats i mode, Västsaharas frigörelse och samlar på lesbiskt porslin. Allt detta går att sammanfatta i en blogg som är exakt här och nu!”.

– Och så har vi ju såklart Kakan. (Alltså Hermansson, inte kakan som i Karolina Sundqvist vår vän). Behöver ni veta mer än så för att börja följa? Nä, tror inte det.

(Klicka på bilderna för att komma till deras hemsidor!!)

SÅ, nu är beauty-tisdagarna (tävlar tydligen om hur många ggr man kan skriva ordet beauty i ett inlägg) back on track. Vilket FANtastiskt sätt att kicka igång veckan va?

PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..