”Tandtrådstrosan”

HEjjjjjj!!

För första gången på länge kommer här ett riktigt pang-avsnitt. Det är inte förinspelat, utan gäst, ingen gråt, bara massa skratt. Förlösande om jag får säga det själv.

Jag och Sirp har pratat ett tag om att kanske inte ha kvar podden, om det är värt det, om man verkligen kan ha en podd i tre år och om det kanske inte är dags för en ny fas nu. MEN med det här avsnittet fick vi en nytändning. Kanske berodde det på att vi var höga efter att ha pratat med Gudrun Schyman? Förmodligen, men ändå!

Vi snackar i alla fall om allt mellan himmel och jord. Vi tar upp hur absurt det är att vi reser över halva Sverige på en förmiddag, att vi vaknar i Eskilstuna och somnar i Göteborg en dag och att vi dessutom föreläser i snitt fyra gånger i veckan. Vi snackar om hur fel det kan bli när man har bestämt sig för att göra allting rätt, att få ögonkontakt med en människa samtidigt som man petar i näsan, att välta små tanter och hur läskigt det är att låta sig själv må bra. Dessutom pratar vi om att ha kakan men att tvångsmässigt alltid äta upp den ändå och bli lika förvånad varje gång den är försvunnen. Framför allt diskuterar vi vikten av att våga säga nej.

Ja, ni hör ju! Det här måste ni bara lyssna på. Avsnittet finns som vanligt på pillerpodden.com eller i vilken podcastapp som helst. Enjoy!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..