Yttre och inre styrka

Min kropp har verkligen motarbetat mig den senaste veckan. Jag har fått gå hem från gymmet då kraften var helt obefintlig. Alternativet är att sänka vikterna och göra fler repetitioner, men jag har verkligen inte velat vara där. Eftersom träning är min enda egentid och återhämtning så påverkas hela jag. Verkligen HELA jag och livet mitt. Mindre energi, mindre lust, mindre saker gjorda.

Träning ska vara rolig och positivt. Det är A och O. Men så måste man komma igång också för att få chans till att tycka att det är roligt. Så jag bokade in mig på ett pass som jag vet att jag tidigare tyckt om, även om det säkert var ett halvår sedan sist jag var där. Och ska jag vara ärlig så kändes det piss att gå dit i regnet, för jag var rädd för att få avbryta passet och få ännu ett bakslag.

MEN. Det gick bra. Jag klarade inte av mina vanliga vikter, och det var jobbigt att behöva para ihop sig två och två och se sig själv stå framför spegelväggen som det tredje, ensamma hjulet. Men jag stannade.

Och nu kommer jag till saken. Det är BARA när vi har utmanat oss som vi sedan kan tänka: klarade jag detta, då klarar jag att gå till gymmet och prova igen. Klarade jag detta, då klarar jag att jobba den här kvällen, trots att det är sent. Veckans bevis på styrka blev ett pass kl 17 en torsdag. Det är det som gör träning fantastiskt.

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..