Albin Johnsén på UKK!

Ni kanske inte vet vem han är när man bara säger namnet, men om jag istället säger” Din soldat”, ”Tack för idag” och ”En sista gång” tror jag att de flesta vet exakt vem jag menar. Albin Johnsén. Artisten och låtskrivaren som kom in i våra liv 2014 tillsammans med Kristin Amparos vackra stämma, när de sjöng ”LÅT MIN VARA DIN SOLDAT”. Hur många har förresten inte skrikit till ”BARA KÖRT TILLS DU INTE HAFT BENSIN!!!!”?? nåväl.

På måndag, 6/11, kommer han, jag och Sirp sitta på en scen på Uppsala Konsert och Kongress och snacka life. Precis som vi har gjort med Blenda och Cleo, ni kommer ihåg? Det är gratis inträde, vi startar kl 18 och vi kommer spela in hela grejen! Så om du har en dröm att vara med i Pillerpodden har du nu din chans! Komsi!!! Mys med oss!!!

PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..