Veckans Schema

Måndag

Måndag

Kckar igång denna trötta/pigga vecka med adminjobb på café Fågelsången här i Uppis. VI är båda helt slut och just nu är det mycket som krånglar. Tågtider hit och fakturor dit suger musten ur oss och ingenting känns riktigt lustfyllt. Däremot är det sådant som måste göras, den oglammiga delen av att driva eget…

Tisdag

På tisdag morgon är jag (Emma) tillsammans med två av våra pillerpoddare på galan för Länsförsäkringars trygghetshjältar, som vi är nominerade till, och ser fina ut. (OBS 08.30 BÖRJAR RÖSTNINGEN!!!!!) Jag kommer att vara med 08-11 och representera oss, men efter 11 tar poddisarna över eftersom att jag och Sirp åker till Örnsköldsvik. Vi drar 11 och är framme 16.30. 18.00 håller vi föreläsning. Sen sover vi.

Onsdag

Kl. 10.00 tar vi tåget tillbaka för att snabbt som fan åka vidare till Katedralskolan och hålla två föreläsningar 14-15.

Torsdag

Torsdagen är ledig, förutom ett ekonomimöte kl. 13.00. Puh.

Fredag

Fredagen startas med att jag ska intervjuas av några som pluggar media. De ska fråga hur vi når ut på våra sociala medier osv. Känns kul och spännande! Annars ska vi på ett hemligt och ROLIGT möte i sthlm… På kvällen ska vi på fest, och på lördagen brunchar vi med våra mammor för att fira det där mötet vi har på fredagen. KUL helg.

PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..