VLOGG: Emmas ätstörning

https://www.youtube.com/watch?v=8efHgEkZyO4&feature=youtu.be

För ett par veckor sedan reagerade Emma oväntat starkt på en situation. Vi känner ju varandra utan och innan, men det visade sig finnas en sak vi inte helt har pratat om. Anledningen är nog att det är svårt att prata om det. Jag har varit rädd för att ställa ”dumma” frågor, för att trigga igång någonting eller råka såra henne. MEN, vi måste ju leva som vi lär. Det visade sig vara så mycket enklare att prata om det här än jag trodde, och jag lärde mig massor. Det visade sig att Emma visste precis hur hon hamnade där – och framför allt hur hon tog sig ur sin ätstörning.

ALL CRED till Emma. Så starkt och viktigt av dig att berätta.

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..