Veckans Schema

God måndag! Jag sitter atm på ett café i Sthlm och jobbar medan Siri fortfarande är i Paris och springer runt. Ikväll kommer hon dock hem, och jag längtar efter att få höra hur hon (DU SIRP) har haft det! Hoppas ni också har haft en bra helg! Så här ser veckan ut:

Måndag:

Kontorsjobb på café. Jag ska bland annat fakturera, momsdeklarera, maila, redigera podd och lite annat. Jag är som sagt i Sthlm och hade tänkt att stanna, men få se om jag kanske åker hem ikväll ändå. Vi får se!

Tisdag:

Förutom att vi ska fortsätta jobba som idag så ska vi på möte med tre olika gymnasieskolor. VI ska träffa rektorerna för skolorna som ska ha våra elevgrupper i vår. Spännande att se i vilken riktining de vill att vi ska ta och om det fins någonting speciellt de vill att vi ska se till att få fram. Kul!!!

Onsdag:

Påonsdag får vi lov att splittra oss igen… Jag föreläser på Stockgolms skolhälsas medicinska fortbildningsdag på förmiddagen, och Siri flyger till Göteborg över dagen för att hålla en föreläsning på en konferens. Där ska hon prata om hur man kan identifiera psykisk ohälsa i ett tidigt skede & hur man kan arbeta förebyggande i skolan. Även hur vi skapar en ökad medvetenhet och attitydförändring kring psykisk ohälsa på skolan. Spännande!

Torsdag:

På torsdag är det ”vanligt” jobb igen. Tror eventuellt att vi kan chilla ganska mycket då. Eller i alla fall jobba hemma och förbereda nästa vecka.

Fredag:

På fredag har vi först möte med en kvinna som jobbar inom psykiatrin. Vi får inte säga för mycket, men det blir FETT spännande om det blir ett bra möte!! Dessutom har vi vårt första fredagsmöte med Linnea. Bästa bästa Linnea som hjälper oss administrationen. Hjärta henne!! <3

Puss på er!

/E

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..