Tack känslosvall

Det händer alltid någonting med mig när jag kommer hem från en resa. Det blir så tydligt vad vardagen faktiskt är.

Jag var hos psykologen 8.30 imorse och hastade snabbt iväg till stationen för att möta upp Emma och hoppa in i en taxi till ett möte. Eftersom vi inte pratar något annat än jobb när vi är på jobbet blev det mest avstämning av möten och att göra-listor. Vi köpte oss en lunch, hann in på vårt älskade kontor och där brast det. Tack och lov att känslor kommer ikapp. Att de aldrig ljuger. Att de till sist inte går att dölja. För detta ledde till mitt och Emmas kanske viktigaste möte på hela hösten.

Man måste drivas av lust. Självklart går det inte alltid, men att se över sin riktning och tänka två gånger är A och O. Kan inte skriva mer än så just nu, men ni kommer såklart följa med på allt.

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..