Frågestund: borderline!

Jag har precis blivit intervjuad om min borderline. En fråga som fastnade hos mig var om jag blir ledsen av fördomarna. Det slog mig att de flesta ger mig kraft och en jävlar anamma att visa att det inte är så- så som att jag skulle vara ”svartvit”, ha ärr på armarna och vara besatt av Kent. Men, som jag skrivit om tidigare, så är det som gör mig ledsen fördomarna när det kommer till relationer. Senast förra veckan när jag föreläste själv fick jag frågan om hur jag som har borderline kan ha pojkvän. Det går rätt in.

Jag får många frågor om min diagnos, så jag tänkte att vi kan köra en liten frågestund som blir en vlogg. Vad tror ni om det? Kommentera era frågor här!

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..