Wanted: balans

Nu är vi snälla mot oss själva. Inte för att vi nödvändigtvis inte vill, men för att vi måste. Jag sov till 11.30 igår, även fast jag skulle jobba. Vi napar på kontoret, köper lunch ute varje dag, shoppar för pengar vi inte har och äter precis det vi är sugna på. För om vi hade mått som vi gör just nu och DESSutom inte behandlat oss själva med den varsama handen som vi gör nu hade vi gått under.

På ytan ser allt så bra ut, och det är nog meningen. Det är liksom själva poängen. Vingen sitter där den ska, läppstiftet är målat med presicion. Håret är nytvättat och laptopen vilar på armen när vi springer ner på cafét och köper en latte. Men hjärnan är mos. Jag glömmer saker, hittar inte ord, tappar bort mig mitt i meningen och kommer på vart jag skulle komma först långt efter att jag glömt bort varför jag ens tog upp ämnet. Vi är helt slut.

”Shit, vad du är rolig att vara med idag??!” sa han, och det var första gången sedan vi började ses för två månader sedan, jag var pigg kl. 22. Natten innan hade jag sovit 13 timmar. Dagen efter var jag lika trött kl. 22 igen och somnade framför tv:n som vanligt. Så går dagarna i cirklar. Vaknar trött, jobbar trött, chillar trött och somnar trött. Och på det detta evigt dåliga samvete. Dåligt samvete för att jag inte orkar jobba, dåligt samvete för att jag inte orkar blogga. Dåligt samvete för att jag inte bryr mig, och dåligt samvete för att jag inte är lika rolig att vara med varje dag kl. 22.

Frågan är hur man hittar balansen? Hur ska jag hitta rätt mängd sömn? rätt mängd mat? rätt mängd möten? rätt mängd anstängning? För jag tror att med balansen kommer inspirationen. Och det är den jag framför allt letar efter, för nu är den obefintlig.

Hur som helst var vi på en mysig frukost med veckorevyn i morse! Vi fick träffa några från bloggänget, och de som jobbar bakom kulisserna. Det är en så spännande värld med tidningar och webbtidningar. Det ligger SÅ mycket jobb bakom allt, och de som jobbar med det beundrar jag. GUD vad kul det måste vara!

Hoppas ni är lite mer inspirerade just nu. Kanske har ni lite jufeeling till och med?

PUSS

/E

  1. fina<33 känner igen mig så mycket i massa ord här, liksom huur svårt kan det vara att hitta den där jävla balansen?? all i want for x-mas typ. eller i alla fall slippa lägga så mycket tid på att grubbla över balansen hahah. kram!!

  2. åh TA HAND OM ER! Eller ja, det kan ju vara en jobbig pressande sak att säga i och för sig när det inte är så himla enkelt att bara ta hand om sig, för vad innebär det? Vet inte heller hur man skapar balansen men lägger långsamt ett pussel bit för bit. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..