Mage och kameltå

Okej. Jag har haft sådan ångest över influencerbilden. Alltså bilden som togs igår efter bloggfrukosten hos VeckoRevyn. Jag hade verkligen laddat upp inför denna frukost (mådde ju skit kvällen innan också). Jag hade tvättat mitt hår och hängt fram min pojkväns skjorta och sniffat så den inte luktade svett för att pussla ihop en casual outfit som jag skulle slippa ångra sen. Och så ett läppstift på det. Låt oss börja med att läppstiftet fick göras om av oss båda med kalla, skakiga fingrar precis innan vi gick in då jag såg ut som en clown.  Men ändå. Jag var nöjd. Jag rättar till skjortan en sista gång innan bilden tas och…

När vi fick den på mailen lägger jag först märke till att jag i ansiktet ser ut som en BLOGGARE. Jag passar fan IN. Jag ser att spetsen på skorna syns, man ser att jag kan döda med dem, och sedan vandrar blicken upp över gylfen. Fan. Denna glipa skakade min lilla jord som långsamt gick under. Jag blev pubertetsröd i ansiktet och fick en gråtklump i halsen. På fullaste allvar tänkte jag att det får vara nog nu, att vi får ta min magglipa och tacka för vår tid på VR.

Bild till S2:22

Jag har ju, som jag sa i podden ”Välj dina speglar” redan sumpat ingången till medialivet som jag trodde mig ha via Daniel Redgert pga att jag var full när jag såg att Ribbing hade dött (ni får lyssna helt enkelt).

Nåväl. Ny dag, nya tag. Jag skäms för att jag skämdes. Jag bjuder på min mage. Här kommer den inzoomad. Ibland måste man VÄLJA bort skammen, inte vänta in känslan att den ska försvinna.

Vänta lite: är det en kameltå man anar??? Ja, det är det.

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..