Veckans Schema

Hej på er! Här sitter jag på café och nördar ner mig i att jämföra trafikolyckor med psykiska olyckor. Jag skulle egentligen ha haft en sitdown (alltså en mer djupgående intervju) med Andreas som filmar oss, men det blev framflyttat. Emma har coachingdag med vår personlighetsexpert och företagscoach och jag hatar att sitta på kontoret själv, så jag gick till Fågelsången istället. Sedan gymnasietiden då jag mestadels var frånvarande på slutet så har jag stenkoll på vilka caféer i Uppsala det är okej att sitta länge på utan att behöva köpa något eller mobildela internet. Fågelsången är helt klart min favvo.

Så här är resten av veckan planerad:

Tisdag

Denna dag blev plötsligt ”fri”, så jag skyndade mig att lägga in möten för mig och Emma som handlar om budget och framtida projekt. Kanske blir det lite vloggfilmning också! Självklart kommer en pangpodd ut också, det är ju tisdag!

Onsdag

På morgonen testar vi att webbsända en föreläsning, ett helt nytt sätt. Våra föreläsningar bygger alltid på dialog och en rörig whiteboard (projektor blir som en skärm mellan oss och publiken vilket många tycker är jobbigt när ämnena är så personliga), så det ska bli spännande att se om det fungerar. På eftermiddagen håller vi i 4 elevgrupper. Denna vecka är det fokus på stress, prestationsångest och krav.

Torsdag

Vi fortsätter det interna arbetet. Jag har psykolog under eftermiddagen så det blir en paus för Ems. Jag har precis börjat en ny terapi med fokus på självskadebeteende och dysfunktionella beteenden, mer om den kommer.

Fredag

Vi håller en webbföreläsning under förmiddagen. Sedan möte med oss 3 (!) Pillerpoddare.

Mycket är internt just nu och det är svårt att skriva om här. Däremot har vi mycket inspiration till bloggen just nu. Tack för att ni följer oss! <3

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..