Rea-önskningar!!

NU kommer min aboluta favorittid – JULREAN!!! Blir också otroligt stressad av att hinna köpa allt jag vill ha, och jag blir lite äcklad av mig själv när jag tänker så. Denna materialistiska värld har FÖTT mig och jag är verkligen ett offer/stor del av den. NÅVÄL, här kommer det jag önskar mig på rean <3333

& Other Stories image 1 of Lace Soft Bra in Orange / Black

&

& Other Stories image 2 of Wrap Maxi Dress in Black

& Other Stories Multi-Circle Link Earrings in Gold

Litet

Byxor Fia, svart

& Other Stories image 2 of Patent Leather Boots in Black

Bildresultat för nike sb pink

Nike Sportswear Wmns Air Force 1 '07 Premium

 

width=1500

Overnight

Ultra

Night

Sittpuff sammet, 41x47 cm, rosa

Mirror The Loop, Ø32 cm

 

Produktbild

width=2000

PUSS
/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..