Anti-haul

Om man hänger mycket på youtube som jag gör, kommer det upp ”hauls” överallt. Det är videos där personer visar vad de har köpt den senaste tiden. Jag gillar att kolla på sådana videos, men kan bli lite trött på att allt handlar om att köpa nya grejer hela tiden. För ett tag sedan började det komma upp ”anti-hauls” där man istället visar saker som man inte kommer att köpa. Det handlar ofta om hypeade produkter som inte håller måttet, men det kan också vara saker man har köpt och inte gillar. Det tycker jag är genialiskt!! Jag tänker därför hoppa på trenden och dela med mig av saker som jag inte kommer att köpa igen!

1: Apoliva 3-in-1 Micellar vatten. Det är ett micellärt vatten som absolut fungerar som det ska, jag har nästan använt upp hela flaskan, men jag tycker att det torkar ut och så får jag använda mer än vad jag annars brukar. Kommer inte köpa igen! Satsar hellre på Garniers micellära vatten.

2: Estelle & Thild, Intense Moisture Night Cream. Den var dyr, så jag kommer att använda upp den. Den gör också sitt jobb, men jag tycker att den lägger sig på ytan i asniktet och sjunker inte riktigt in. Den doftar gott men mycket, någonting som vissa kan vara känsliga mot.

3: The Balm, Meet matte palette. Fin palett med bra vardagsskuggor. De är dock torra och sitter ganska dåligt. Jag nöjer mig med den på ett vardagligt plan, men det är verkligen inte den jag går till när jag ska känna mig snygg hela dagen! Finns bättre paletter för samma peng!

4: Pixi by Petra, browgel. Fin förpackning och bra storlek. Jag tycker dock inte att den hjälper någonting? Känns inte som att ögonbrynen sätts på plats för fem öre.

5: Nyx lingerie, liquid lipstick. Det här är ett av mina favoritläppstift, men just den här formulan torkar ut mina läppar något otroligt. Hela kollektionen är jättefin och det är underbara färger, men jag är lite besviken på formulan som sagt. Tyvärr!!! Jag skulle istället satsa på att köpa liquid lipsticks från colourpop i satin-finish. älskar dem!!

6: LCC, Sleeping sensation hydrating mask. Jag vill inte vara extra negativ nu, och jag brukar gilla LCC, men den här suger?? Det känns som att jag får en allergisk reaktion varje gång jag använder den och den känns obehagligt stel på huden. Synd!!

7: LeeStanford, CoCo Loco coconut balm. Jag tänkte: kokos+fukt till håret+bra förpackning=succé!! Men icke, tyvärr. Den luktar väldigt starkt, nästan  så att man får ont i huvudet/mår illa, och håret blir fett även om man bara har det i topparna. Köp hellre vanlig mandelolja eller kokosolja och lägg över i en liten burk för bra fukt till lockarna!

8: Maria Nila, dry shampoo. Bra torrshampoo, absolut!! Det är dock väldigt pudrigt och hårbotten känns extra ”tjock”. Min hårbotten börjar ofta klia när jag använder den, vilket kan bero på min torra hud, men jag tycker att man kan förvänta sig bättre från Maria Nila. Jag gillar Batiste bättre. Kommer dock använda upp det!

PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..