Julen

Nu har julen kommit och gått, lika snabbt som vanligt. Tänk att vi varje år preppar, gråter, stressar och peppar inför dessa ynka dagar. Det är så orimligt! Min jul var hur som helst väldigt mysig, precis så som jag hade önskat. Egentligen var den inte mer speciell än vilken familjemiddag som helst, men det är väl ändå så det ska vara? Om man har en familj det vill säga.

Jag spenderade julafton i mitt, pappas, hus där Viktor och Lauren bor nu. Vi spelade spel, kollade på film, åt lite julig mat och drack glögg. Jag kom dit i mjukiskläder och vi slappade hela dagen. Innan jag blev ditskjutsad var mamma, jag och Ingvar vid pappas grav, som ligger precis i närheten. Mamma ville tända ett litet ljus där och det slog mig att jag inte har varit där på nästan ett år. Men jag har inte dåligt samvete för det, för jag tror inte att han är knuten till minneslunden, precis på samma sätt som att han inte är knuten den dagen han dog. Han är med mig lika mycket alla andra dagar, vart jag än är.

De har det så mysigt där hemma!! Riktig pettson- ft. orientalisk feeling. ÄlskarT!! Är verkligen så glad för att de fortsätter hålla huset vid liv. Är så lyckligt lottad som har möjligheten att ha kvar mitt barndomshus så länge jag känner att det är viktigt.

Till skillnad från den lugna julaftonen var juldagen fullproppad med barn och mat hemma hos mamma. Men det var så mysigt att få träffa Ali och Eli. Med dem blir allt bra!

Classic mamma ”vi kör ett litet julbord i år va?”

Jag tror att vi alla slockande runt 01 och sen åkte jag hem för att träffa min POJKVÄN??!!! Känns så konsitgt att säga så, känns töntigt?? måste vänja mig haha. Det är i alla fall en fin julklapp att få säga så 🙂

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..