Laddar inför flytten

Hej på er!! Här går jag och samlar ihop mig. Jag behöver ladda mer för flytten än jag trodde. Egentligen skulle jag och Ems ha flyttat det mesta tillsammans förra veckan, men jag fick ställa in det. Jag behöver mer tid att vänja mig vid tanken. Jag har tre stora orosmoment:

TRÄNINGEN: Jag har testat två olika gym i samband med möten i Stockholm. Ett tyckte jag hade för få friviktsytor och deras pass var ganska få och erbjöd inte den typ av träning som passar mig. Vid ett annat fick jag ett ganska otrevligt bemötande, men passet var bra och det ligger smidigt till. Imorgon har jag dock anmält mig till att prova på ett crossfitgym. Det är fem gånger så dyrt som mitt gymkort jag betalar idag, men å andra sidan är det perfekt för mig att satsa mer på träningen i vår. Jag hoppas det finns mycket lagmentalitet där som kan sporra mig, håll tummarna!

MORMIS: Jag och min mormor ses varje vecka oavsett vad. I oktober när vi i snitt jobbade i tre olika städer i veckan så såg jag ändå alltid till att träffa mormor. Hon är inte sjuk eller så, men hon är oersättlig. Jag är den hon träffar mest, och hon är den som jag lutar mig mot. Självklart kommer vi kunna ses lika ofta ändå. Men det gör ont att se henne så orolig för att jag flyttar till en annan stad. Hon har gått ner i sitt förråd och gjort plats för 4 flyttkartonger som jag kan ha hos henne. Åh.

PACKNINGEN: Fy fan för att gå igenom alla saker igen. Jag anser mig inte ha hamstrat men nu ger jag mig- jag har samlat på mig både det ena och det andra. Känner jag mig själv så åker hälften till tippen.

Allt kommer bli bra, men nu behöver jag ladda upp rejält. Har ni några bra flyttips?

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..