Årsresume 3

I den tredje och sista delan av årsresumén kommer ni att få följa oss genom september-december. Under de här månaderna har extremt mycket hänt hända och jag tror att vi har utvecklats som mest den sista tiden. Det har även varit tuffa och energitömmande månader med slit och gråt. Det har det dock varit värt!

September

Semptember kickade vi igång med den första livepodden för vårt samarbete med UKK – Uppsala konsert och kongress. Det var ingen mindre än artisten Blenda Kabondo vi satt i soffan med och avsnittet blev superbra!

Vi satsade extra mycket på våra elevgrupper och jobbade häcken av oss för att få in dem i skolorna. Det fungerade och vi har i mars haft runt 150 elever i grupper från 4 olika gymnasium. Inte illa!

Vi klev också in i den lite mer vuxna världen och var med på konferenser och möten med beslutsfattare och politiker. Vi krigade verkligen för alla de som inte orkade.

Samtidigt som vi krigade för alla andra krigade vi också för oss själva, för i den mest intensiva perioden föreläste vi som mest 9 gånger på en vecka, i 5 olika städer. Det var ett jäkla flängande.

Göteborg

Nyköping

Vi släppte också en hel drös bra poddar med gäster. Här med Daniel Redgert!

Och så vår vi på ett möte om ett projekt som ni fortfarande inte får ta del av. Vi är dock säkra på att det här kommer förändra hela oss!! SÅ SPÄNNANDE!!

Förutom föreläsningar fortsatte vi vara externa parter i Sveriges elevkårs Hybris-projekt. Den här gången var det dags för oss att vara värdar! Vi tog emot dem i vårt lilla konferensrum p Bredgränd 6.

Samtidigt som Hybris-mötet var igång kom Länsförsäkringar förbi och ville intervjua oss. Vi var nämligen nominerade i tävlingen om att bli Trygghetshjältar! Vi hade med nomineringen chans att vinna 50.000 och hade god chans att vinna, men bestämde oss för att inte lägga energi på att försöka fiska röster. Vi prioriterade helt enkelt bort det, vi var för trötta.

 

Oktober

När Oktober kom förtsatte vi att föreläsa. Vi var bland annat i linköping på Real gymnasiet och så var vi med på en konferens för dagens medicin, som handlade om läkemedelsbranchens kommunikationssvårigheter. Vi var de enda av ungeför 50 andra män och kvinnor som inte hade någon titel. Detta fick vår bägare att rinna över, och de kommer nog inte glömma oss i första taget. Vi krävde vår titel!

föreläsningar

 

Sen hade vi vår andra livepodd i samarbetet med UKK. Då fick vi träffa superkvinnan CLEO, eller Nathalie Missaoui som hon egentligen heter. Vi snackade Pms, rap, depression och äkthet.

Inför en föreläsning i Karlstad tog känslorna över för Siri och vi satt och snorade i direktradio. Så kan det gå!

Dessutom firade vi att Pillerpodden hade funnits i 3 år!! Kolla här vad små vi var när vi spelade in första avsnittet.

Förutom att vi var nominerade till trygghetshjältar blev vi dessutom nominerade till att bli Uppsalas stjärnföretagare 2017. Vi vann tyvärr inte, men kom på en andra plats, vilket vi är helt otroligt stolta över!!

 

I  mitten av oktober var vi med och livepoddade på FAB-day (fashion and beauty-day) tillsammans med veckorevyn. En dröm för en sminkjunkie som Emma.

Sist, men absolut inte minst blev vi tilldelade Rotarys pris för Årets Eldsjäl 2017. Det var så fint och vi är så tacksamma och glada!

 

November

November kom med stormsteg efter det extremt intensiva oktober och i och med det startade vi månaden med vår tredje livepodd på UKK. Denna gång med artisten och låtskrivaren Albin Johnsén.

Vi poddade med Gudrun Schyman (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

OCH med Birgitta Ohlsson!!!!!

Siri gjorde en video om min ätstörning….

… och Emma var på författarkväll på studentbokhandeln i och med vårt startade samarbete.

Vi fortsatte föreläsa i vanlig ordning och fick åka mellan Ö-vik…

…och Haga slott.

Dessutom ville vi ha en ny image och tog därför nya pressbilder. De såg ut såhär:

I slutet av månaden jobbade vi en del hemma eftersom att energi höll på att ta slut.

December

December var en omtumlande månad på många sätt, men vi startade lugnt och sansat med att köra vår sista livepodd hoss UKK, tillsammans med Erik Rapp. Vi ÄLSKADE honom!!! SÅ vettig och trevlig människa,

Vi fortsatte gå på möten vi egentligen var för trötta för…

Och så antsällde vi vår första medarbetare!! Vi insåg att det var alldeles uppåt väggarna att vi fortfarande gjorde allting själva och eftersökte alltså en administratör. Fram kom Linnea och vi blev nästan kära. Vi är SÅ tacksamma för allt hon har hjälpt oss med, och ser fram emot att jobba ännu tightare med henne i framtiden.

Innan vi tog ”ledigt” la vi all vår sista energi på bloggen och till slut såg fokuset ut såhär:

Det var ALLT från 2017 och vi är SÅ tacksamma för att ni har hängt med. Vi har själva nästan inte hängt med och därför är vi extra glada att ni har hjälpt oss <3. Nu är 2018 här, vi fortsätter kämpa för psykisk hälsa och hoppas att det här året kommer bli ännu mer fantastiskt än det förra. PUSS på er!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..