Friyayaaya

Hej finisar!!

Just nu sitter jag i soffan hos min pojkvän och ser honom spotta slem i en bunke :-))) Han har nämligen fått körtelfeber såhär efter jul och nyår. Stackarn, har aldrig sett någon må så dåligt. Han fick åka in och få dropp igår kväll för att han inte kan svälja ordentligt, så nu har jag bunkrat upp med cola, juice, soppa och kex-choklad (hans favorit), och så sitter jag och klappar på hans svettiga lilla huvud. Det är min fredagskväll!!

Nä, men det känns faktiskt rätt skönt att bara slappa. Även om jag såklart hellre hade haft en frisk människa bredvid mig. Han är inte så mycket att hänga i julgranen just nu, men det gör såklart inget. Jag har inte varit sugen på att gå ut på ett bra tag nu, och tanken på alkohol får mig att vilja sova. Kanske är ett vuxenhetstecken? Nä, förmodligen bara en fas.

Lite senare idag ska jag gå och köpa godis och chips, så ska vi bingea någon serie på nettan. Vi har kollat hittills kollat på The jinx och Paradise lost, och alltså. ALLtså. Om jag ska ge er ett livstips, så är det att se de dokumentärerna. Kolla upp det. Hoppas ni får en härlig fredag vad ni än gör <3

Saknar dock det här guldgänget och sena sommarkvällar <3

PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..