Flyttvrålet

Hej hjärtisar!! Idag har vi haft två möten, ett på en gymnasieskola här i Uppsala och ett på kommunen. Vi är båda helt slut i huvudet och piggar upp oss med kakor och skvaller. Såg ni mannen på Isabella Löwengrips instastory igår???? Han var med på restaurangen med barnen och jag skymtade minsann både skjortan och rödvinet. Underbart att låta sådant ta upp utrymme i hjärnan nu.

Jag bor verkligen i en flyttkartong känns det som. Jag vaknar flera gånger om natten och sätter mig upp för att se vad som pågår egentligen. Och imorse när flyttbilen var beställd utan att jag fick ett bekräftelsemail slängde jag min pojkvän i marken (han var i telefonen) och vrålade diverse könsord. Uppsala har dessutom visat upp sin vackraste sida senaste dagarna, som om den vägrar låta mig flytta till Söder.

Hoppas ni får en fin dag!!! <3

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..