Överlevarguiden #28

Trygg plats. Vi har flyttat hela helgen. Inför detta har jag knappt sovit någonting. I måndags steg panikångesten så pass mycket att jag fick ringa psykakuten för att be om mer ångestdämpande. Jag trodde aldrig att mitt psyke var så starkt kopplat till miljön runt omkring mig. Men så mindes jag att det alltid har varit så.

Ta en sekund och tänk på en enda plats. Du måste kunna se den tydligt framför dig. En soffa, ett hörn på ett café eller en glänta. Platsen ska inte vara kopplad till att du är där med en person, utan det ska vara ditt ställe. Jag hade tidigare mammas soffa, men i torsdags när jag gjorde den här övningen insåg jag att det idag är en annan plats. Så fort stressen har stigit i helgen har jag tänkt på platsen. Det har verkligen funkat.

Kram på er!

/S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..