Heja kompisar!

Igår när vi spelade in podden hade jag två ämnen som jag ville prata om. Det ena handlade om vikten av bra avslut och det andra om att skaffa nya vänner. Hur gör man? Vad pratar man om? Hur öppen ska man vara?

Jag har hela mitt iv haft ganska få vänner. Jag har haft många bekanta och ett stort nätverk, men bara en handfull som jag har kunnat vända mig till och verkligen lita på. Jag har alltid tyckt att det har varit skönt, dels för att jag alltid har kunnat vara mig själv till hundra procent, men också för att jag tyckt att det varit läskigt att träffa nya människor. Utåt sätt är jag nog ganska öppen och oblyg, men om man känner mig vet man att den där spralliga och utåtriktade Emma bara är en fasad. I slutet av dagen är jag helt utmattad om jag varit i ett social sammanhang, även om jag kanske där och då tycker att det är superkul. Dessutom har jag aldrig känt behovet av att hitta nya vänner, för att mina alltid funnits där.

Här är mina redan bästisar som du kommer att få på köpet! Tre härliga älskare (på alla sätt och vis) till köpet, eller lånet hehe, av en!

Nu när jag har flyttat till Stockholm känner jag verkligen att jag vill träffa nya människor! Hade jag för ett år sedan vetat att jag skulle skriva det här hade jag bara skrattat åt mig själv haha, men jag är PEPP på att ha flera att kunna hänga, gå ut med, gå på stan och prata med osv osv. Med det inte sagt att de kompisarna som inte är sådär svintighta är mindre värda än de som är som systrar. Tvärtom! För mig är det nästan i perioder viktigare att faktiskt umgås med folk jag måste ”gaska upp mig” med. Det ger mig energi!

Nu till problemet: Jag vet inte hur man gör!!!?? Eftersom att jag inte är superframåt eller hela tiden rakt på sak kommer det aldrig ske att jag går fram till någon jag tycker ser skön ut eller så. Men jag tänker att det måste finnas andra sätt!! Det måste finnas fler som sitter i samma situation? SÅ, hit me up! Jag vill gå på kompisdate, träffa några härliga killar och tjejer, käka söndagsbrunch eller bara gå på bio. Du kanske är min kompis-soulmate? Komsi!!!! Plus i kanten om du är SKITbra på smink och hudvård, eller om du är SKITdålig så att jag kan lära dig allt :)))

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..