Ur podden!

Jag hoppas att ingen av er har missat avsnittet som släpptes i tisdags? Det blev ett SPRAKANDE avsnitt!

I avsnittet har jag en av mina sämsta dagar på länge. Vi pratar om att faktiskt inte slå på stora trumman och kalla in en analytisk anledning och en snabb lösning, utan vikten av att faktiskt få må skit då och då. Siri berättar om hur hon som vän hanterar det, såhär 3 år in i relationen. Vi diskuterar hur viktigt det är att med avslut och stängda kapitel, inte minst i familjerelationer. Nyinflyttade kan vi inte heller låta bli att dra en analys av Stockholmare och Stockholmslivet och påminna oss om att inte en jävel bryr sig om hur vi ser ut. Ibland måste man zooma ut.  Dessutom låter vi ingen gå miste om att min mamma ser ut som en ko. Och att jag letar nya vänner men inte vet hur man gör.

Avsnittet finns i alla poddappar, eller på pillerpodden.com. LYSSNA!

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..