Fries-day

Fredag idag! HÄRLIGT ju! Vi startade dagen med ett härligt möte hos veckorevyn, med chefredaktören Emelie och reportern Frida. Det kommer komma många roliga nyheter till nästa nummer av tidningen och framöver, över huvud taget. Tagga!!!

Nu sitter jag och Sirp vid köksbordet och tittar på snön som dinglar ner utanför. Fint men onajs och kallt. Ikväll är vi med varsin pojkvän HOS varsin pojkvän och i morgon ses vi tidigt på centralen för att hämta ut bilen vi har hyrt. Vi ska nämligen åka till Lundsberg och föreläsa, över dagen. Hur coolt är ändå inte det?? Vi har för övrigt hyrt en Mini-cooper lol.

Kjoldag idag!

Hoppas ni har haft en fin dag och att ni kan sluta lite tidigare, eller bara unna er en härlig kväll!

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..